Nie wiem czy wiecie, ale większość ludzi naszej rasy (i zresztą większości ras) nie będzie w pełni zdrowa na diecie wegańskiej. Na wegetariańskiej wszystko ok.
Żresz mięso? Ok. Pijesz mleko czy jesz ser? Ok.
Jak na razie chyba tylko w Belgii karmienie dzieci samymi chwastami jest nielegalne jeśli nie spowoduje to śmierci albo kalectwa; we Włoszech próbowali ale ustawia nie przeszła — ale to sprawa polityczna. Nie rozumiem czemu produkowanie dzieci "tylko" głupszych lub opóźnionych w rozwoju ale żywych miałoby być dobre. Albo karmienie tym dorosłych.
Nie pamiętam szczegółów a już godzinę zmarnowałam na czytanie, jeśli kogoś to interesuje mogę spróbować sobie przypomnieć co to było. W każdym razie, coś tam coś tam zidentyfikowano nawet konkretny gen który pozwala na gorszą lub lepszą tolerancję diety bez żadnych składników zwierzęcych.
Dziś szczytem zaszczytu jest konto ba TikToku, foty z eko protestu. Raptem 20 lat temu to było wygranie olimpiady, wernisaż plastyczny czy fotograficzny.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie