mnie to śmieszy
co do wczorajszej walki - Pudzian zero techniki, Maximum siły i agresji.
śmiać mi się chciało jak Pudzian biegał za Najmanem no ale pokonał go i to się liczy.
@papapishu
Ale za to ja się znam ;]
Jeśli chodzi o mankamenty techniczne. Pudzianowi nawet brak umiejętności chodzenia w ringu ;] Nie będę wspominał o braku skrętu biodra przy low kicku ;]
nagle znalazlo sie tysiace znawcow MMA.. i załoze sie ze 99% z nich widzialo pierwszy raz taka walke :]
Kiedy Pudzian mial pokazac technike? jakby Najman wytrzymal przez kolejne 2 minuty, to moze byłoby cos wiecej widac, ale jak widac on jest tylko mocny w gebie - podobnie jak i wiekszosc napinaczy..
poza tym MMA to siła
obcielo kawalek posta ;/
C.D. - MMA to siła i technika, niekoniecznie w proporcjach 1:1..
Braki w jednym mozna rekompensowac drugim.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie