Wysłany:
2010-12-02, 0:20
, ID:
467829
2
Zgłoś
@ up up up
K🤬a maniek... ile masz lat, że wyjeżdżasz z Zeit Geist'em ? wydaje mi sie czasami ze JKM chyba ogladnal go i poszedl do polityki, przyznam, niektóre wstawki ma smieszne, ale jego nacjonalizm mnie poraża... Mam pytanie, czy z was ktoś czyta ksiazki do historii? Jeśli tak, to czy nie zauważacie, jakie ustroje prowadziły zawsze do wojen i nieporozumień? ustroje typowo prawicowe. Czy Narodowy socjalizm, czy monarchizm.
Kolejna kwestia - " patrzcie na zachód, jestesmy bilion lat za nimi" - pytanie: w czym?
bo chyba jedynie w technologiach, ale to zrozumiale skoro państwo miało zastój po drugiej wojnie światowej przez komunizm, miało zastój przed wojnami światowymi przez... ( uwaga werble ) ustrój prawicowy jakim było 300 lat głupoty szlacheckiej.
Jeśli chodzi o takie sprawy jak gospodarka ( podkreślam system gospodarczy a nie jej poziom) ekonomia, polityka zagraniczna ( no tu jest pare wyjątków) , to jesteśmy na tym samym poziomie co zachód a w niektorych przypadkach wychodzimy lepiej.
Mówicie, że politycy p🤬la zawsze smuty, kłamią oszukują i nie wiedzą o czym tak naprawde mówią... Popatrzcie na was.. gadanie " JKM najlepszy , bo najlepszy " " Polska dla polaków bo to Polska" " na zachodzie jest tak fajnie a u nas nie" ... slyszycie czasami siebie... gadacie mniej więcej tak jak oni... na zasadzie "podam pare fajnych hasełek, pokrzycze coś co przykuje uwage, " większość sie na takie p🤬lenie łapie, bo są za głupi, albo nie maja dostarczająco dużej wiedzy na temat by polemizować, a skoro nikt was nie zgasi, po mimo iż sie tu przekrzykujecie, tylko w ten sam sposób, dalej toczy sie czcza dyskusja. zaczyna sie robić błędne koło i robicie z sadistica kocioł w którym quasipolitolodzy pokazują kto ma większego penisa...
dlatego mała prośba... nie wrzucajcie tu k🤬a więcej wstawek politycznych, tylko po to by nasycic tłumy głodnych wykrzyknięcia paru słówek. Mówicie, że polityki macie dośc - to jej nie uprawiajcie! bo to wlasnie tu robicie.
Dziekuje.