Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
I będzie jak pod Poznaniem, gdzie trzeba zapłacić 50zł za dwa-gówno-warte-pasy oznakowane jako autostrada z czego jeden i tak jest w remoncie. A z powrotem to samo.
Najlepsze jest to że to nie kierowca jaguara popełnił wykroczenie do momentu hamowania tylko nagrywający.
Ja już nie mam sił to tych p🤬d jeżdżących lewym i poprostu ich wyprzedzam z prawej na co pozwalają przepisy.
Najlepiej dość blisko maski wtedy szybko się orientują że nie jadą prawidłowo.
A ja mam to w dupie.
Na autostradzie masz 140km.h i tak masz jechać. Jeżeli widze jakiegoś szeryfa co mi mruga gdy przy 150km/h wyprzedzam Tira, to leje na to ciepłym moczem.
Moje auto potrafi dużo więcej, ale z doświadczenia stwierdzam że 1 minuta na plusie kosztuje strasznie duzo zabawy i nerwów na drodzę ( paliwo to juz inna kwestia).
@mr-dupa Nie masz prawa ograniczać prędkości innych. Jeżeli ktoś chce jechać 200km/h to może sobie jechać, a Ty próbując mu to utrudnić - łamiesz prawo.
@mr-dupa Nie masz prawa ograniczać prędkości innych. Jeżeli ktoś chce jechać 200km/h to może sobie jechać, a Ty próbując mu to utrudnić - łamiesz prawo.
Zacytuj to prawo. Rozumiem że jak jedziesz przez miasto drogą jednokierunkową z jednym pasem a ktoś ci na dupie siądzie to zjeżdżasz na chodnik żeby prawa nie łamać?
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie