Szacun dla chłopaków, mi po 2 minutach naszłaby ochota utopić tę babę.
A facet

Ja p🤬le, ale durne babsko.
na chomiki sadolka wrzucilem, w razie gdyby usuneła z YT
Ja p🤬le, ale durne babsko.
na chomiki sadolka wrzucilem, w razie gdyby usuneła z YT
Pomyslalem troche i stwierdzam, ze p🤬licie.
Oceniacie akcje niczym widzowie TVN-u. Nie znacie poczatku calej akcji i nie wiecie jak to naprawde wygladalo. Nikogo nie bronie ale pomyslcie, ze kobieta moze miec racje!
Ile razy widzieliscie sędziów sk🤬ysynów, komuchów j🤬ych skazujacych ludzi nieslusznie. Jesli ktos zarzucilby im glupote i nieuczciwosc to zmieszalibyscie czlowieka z blotem "bo on nie jest prawnikiem i sie nie zna" ?
Widzieliscie kiedys policjantow naj🤬ych na sluzbie? Jezdzacych na k🤬y? Slyszeliscie kiedys o naj🤬ych lekarzach, chirurgach, anestozjologach? Slyszeliscie kiedys o niekompetentnych urzednikach? Slyszeliscie kiedys o lodzkim pogotowiu i pawulonie?
Jakkolwiek wk🤬iajaca moze byc kobieta na filmie - nie zmienia to faktu, ze poczatek akcji ratunkowej mogl byc sp🤬olony po calosci i fachowcy mogli pojawic sie juz po najwazniejszym momencie jak juz bylo za pozno...
W miejscu publicznym każdy ma prawo nagrywać ludzi, obraźcie się na monitoring miejski
Trza wyczuć różnicę między przeszkadzaniem, a wk🤬ianiem ratowników, ona robiła to drugie. Nak na przyszłość można nagrywać i strażników i ratowników i policjantów, ale jak robią dobrą robotę wypadałoby dać im pracować.