nie chodzi o zwyk艂ego Janka bez dokument贸w. Nie b膮d藕 kr贸tkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronno艣膰 kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomy艣la艂: "kur艂a, mog臋 lata膰 bez uprawnie艅 i jak b臋d膮 chcieli mnie zatrzyma膰 - zaczn臋 ucieka膰. I tak nie b臋d膮 goni膰.".
nie chodzi o zwyk艂ego Janka bez dokument贸w. Nie b膮d藕 kr贸tkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronno艣膰 kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomy艣la艂: "kur艂a, mog臋 lata膰 bez uprawnie艅 i jak b臋d膮 chcieli mnie zatrzyma膰 - zaczn臋 ucieka膰. I tak nie b臋d膮 goni膰.".
Ja si臋 zastanawiam co pisze w przeciwie艅stwie do ciebie.
Tak, policja na drodze publicznej powinna zrobi膰 martixa albo bonda i wywali膰 kilka magazynk贸w w motocykliste bo jecha艂 ze z艂膮 pr臋dko艣ci膮. Chu. z tego 偶e przy okazji odstrzelili by 12 przypadkowych os贸b - ale cel u艣wi臋ca 艣rodki, tak panie m膮dry Abraxus? A mo偶e lepiej go z granatnika ustrzeli膰? A mo偶e po prostu atom jebn膮膰 na ca艂e miasto, na pewno ten gro藕ny przest臋pca nie ucieknie.
Masz logike na poziomie gimnazjum.
Nawet nie wiem czy jeste艣 trollem czy zwyczajnie cholernie g艂upi.![]()
podpis u偶ytkownika
R馃がa膰, j馃が, nic si臋 nie ba膰 !
Zapytaj Pana Ma膰ka z Gda艅ska kt贸ry przelecia艂 na czerwonym w nocy maj膮c na budziku ponad 200, tr贸jmiasto, a偶 szcza艂o z zachwytu 偶e ma temat, policja dzia艂a艂a, nic mu nie udowodnili, on na FB na Motocykli艣ci tr贸jmiasto jawnie sie tym chwali艂 i nabija艂 ze wszystkich.
W dupie to ma![]()