A mnie jakoś tak się skojarzyło. To dopiero był prezydent 🤡 taki bardziej yntelygentny
A oto wspomniane nieszczęście w przybliżeniu (po lewej stronie, nie mylić z największym nieszczęściem, po prawej stronie zdjęcia - tam świeci Słońce Peru).
Wejście Komorowskiego "na krzesło" było największym kłamstwem tamtej kampanii. To był podest do robienia zdjęć.
kurski i spółka to mistrzowie propagandy, tak samo przykleili Trzaskowskiemu robaki, a Tuskowi niemca, to się już nie odklei. Po drugiej stronie brak dobrych propagandzistów.
A mnie jakoś tak się skojarzyło. To dopiero był prezydent 🤡 taki bardziej yntelygentny
A oto wspomniane nieszczęście w przybliżeniu (po lewej stronie, nie mylić z największym nieszczęściem, po prawej stronie zdjęcia - tam świeci Słońce Peru).
Nie przesadzajmy z tym Tuskiem Niemcem, po pierwsze u niego w domu się mówiło po niemiecku o czym sam mówił, pod drugie ostatnio na tych c🤬jowych taśmach co grubas Sakiewicz opublikował, Rudy poucza telefonicznie Giertycha ze śmiechem, że Niemiec ma ci tłumaczyć jak się mówi. Część go od podnóżków Makreli wyzywała a druga chwaliła że ma znajomych u hitlerowców na czele. Może na początku mu zaszkodziło trochę, a później to oklepany temat.
Przecież Tusk się naśmiewa właśnie z tej propagandy, która robi z niego Niemca. To sarkazm. Przeraża mnie, żę tego nie rozumiecie.
Miliony Polaków mieszkały pod zaborami, miliony miały mieszane rodziny. Robienie z nich Niemców rozwala Polskę. Popytaj Ślązaków co o tym myślą.
Oczywiście że sarkazm, ty też łbie p🤬lony nie czytasz ze zrozumieniem, ale mówię że robienie z niego Niemca gówno znaczy pół Polski ma coś takie w rodzinie jak ja pradziadka Niemca, moja rodzina od wieków mieszka pod Warszawą i ja p🤬le te Ślązaki co p🤬lą mieszaniną języka niemieckiego, czeskiego i polskiego.