o ja p🤬le pop🤬lone sa te WiesMac'i, k🤬a do gazet nie patrza, TV nawet chyba nie maja i potem sie wp🤬laja w rajd. teraz ta sucz z traktora powinna wybulic za naprawe auta
na pewno były znaki ale wsiok z ursusa to osrał,teraz powinien płacić aż do śmierci za upośledzenie umysłowe
wieśniaki się powinni cieszyć ze to promo dla ich wiochy,ale nie k🤬a zawsze trzeba się gdzieś wj🤬 i rozk🤬ić w pył
Ja pier obrońcy traktorów i wsi się znaleźli
Pewnie ! po Co budować boiska ! można przecież na tej ziemi posiać i potem sobie śmigać traktorem do woli !
Po co rajdy typu tour de france ?! lepiej se kombajnem pośmigać !
Na co komu sport ! Na co komu wyścigi ?! F1 ? co to za bzdura tyle dobrej ziemi do sadzenia ziemniaków by było !
Zatem apeluje do sportowców wszelkiej maści rzućcie to wszystko w cholerę i zajmijcie się uprawą ziemi ! Im będzie was więcej tym więcej jedzenia na talerzach a nikt nam Polakom nie powie że nie jesteśmy mistrzami ! bo będziemi mistrzami w obsiewaniu i zbieraniu plonów !
Droga na 100% była zamknięta ale wieśmak postanowił że wyskoczy tego dnia przewietrzyć swą brykę!
i kto mu zabroni !
@ PinkRose
nie no pewnie k🤬a lepiej zrobić rajd na ruchliwej autostradzie(chociaż mimo chęci nie mogę sobie wyobrazić rajdu na naszej A2) niż w jakiejś zapyziałej dziurze gdzie psy dupami szczekają,na pewno były znaki ale wsiok z ursusa to osrał,teraz powinien płacić aż do śmierci za upośledzenie umysłowe
wieśniaki się powinni cieszyć ze to promo dla ich wiochy,ale nie k🤬a zawsze trzeba się gdzieś wj🤬 i rozk🤬ić w pył