Ta 8 garow to najlepiej kobieta w kuchni umie rozdysponowac nie te wasze zasrane silniczki, na 8 garach kobieta by zrobila z 12 dan a tym badziewiem byscie mordy nie nazarli tylko kwiczeli ze benzyna drozeje!
koliberk@ no z dieslem to Ty przed V8 nie wyskakuj
Dźwięk w filmie zupełnie nie oddaje jej dźwięku na żywo, niestety nie mam więcej filmów na razie, z czasem może jeszcze coś wrzucę.
Bo faktycznie na tych filmach nie słychać jak naprawdę brzmi ten silnik.
Monaro faktycznie jest ciekawe, jednak do dźwięku kompresora musiałbym się przyzwyczaić, bo nie do końca mnie przekonuje.
zaś V8, ja w garażu składam camaro '69 v8 5,7 a sie tak nie jaram, ludzie, zdejmijcie te tłumiki i wtedy posłuchajcie v8, teraz zachwycacie się magnaflow czy borlą a nie rasowym v8. co nie zmienia faktu że nie ma lepszych niż Hemi w 8
Następny znafca Hemi to przedwojenny wynalazek - z początku 20w. Oczywiście wymyślili go w europie i stosowany jest prawie we wszystkich silnikach... Nie ma już płaskich komór spalania
Drugi, wspaniały znafca amerkańskich V8 oczywiście mu piwem przytaknął na szczęście tylko on.
up@ nie powiem M6 Gpower to klasa sama w sobie ale pod maską jest V10 a nie V8.
Złego słowa nie powiem, bo jest to dla mnie mega genialny samochód, jednak żałuję nieco że nie ma V8 pod maską
soban2100,
Dorośnij synku, załóż firmę i dbaj by się rozwijała to pogadamy...
PS: akurat tak się składa, ze wywodzę się z mało zamożnej rodziny i do wszystkiego sam dochodziłem ciężka pracą, ale naturalnie ktoś taki jak Ty nie pozwoli umrzeć stereotypowi Polaka w związku z czym siedzisz i piszesz tym podobne komentarze, aby nieco dowartościować się i wytłumaczyć swoje nieróbstwo, brakiem możliwości...
Peace Bro.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie