podpis użytkownika
Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Pośmiej się ze swojej głupoty lepiej. Ja miałem przez kilka lat samochód z silnikiem 0,9. Nie jest to żaden powód do wstydu, no może dla kogoś kto próbuje nadrabiać braki tego co ma pod własną maską tym co ma pod maską samochodu.Innego wytłumaczenia nie ma. Samochód to taki sam przedmiot jak każdy inny. Z równym powodzeniem i mógłbyś się śmiać z kogoś, kto ma 800 watowy czajnik. Prawda, że absurdalne?
MudPie, nie wiem czemu Cię to tak bawi, 1.6 do lekkiej E30 daje radę. W zależności od wersji mogły robić pierwszą setkę nawet w 10.1 sekundy, wynik może nie jest imponujący, ale i tak taka 316 byłaby szybsza niż każdy Passat B5 1.9 tdi z mocą poniżej 130KM (można porównać dane techniczne) - to tak dla porównania. Poza tym wielu z tych, co postawili Ci piwo zabiłoby się nawet i 316 z napędem na tył gdyby tylko spadł pierwszy śnieg. RWD jest nie dla idiotów, trzeba ogarniać jazdę samochodem w ogóle. Wielu prześmiewców BMW czy tylnego napędu nie wiedziałoby co zrobić, gdyby ich dupa zaczęła wyprzedzać na zakręcie.
podpis użytkownika
Pozdro