Dla Moderatorów- Po tagach nie znalazłem, więc chyba dubla nie ma.
PS. jeżeli nie ten dział to sam nie wiem gdzie dodać ...
A od 5:05 mały gratis, niestety żadnych zdjęć ani samych ujęć :/
@ap do tych na gurze
Mam dyslekcje wienc moge robic błendy, nie moja wina, ale pisze na szypko i nie mam czaso spraawdźidź
Ja jestem ignorantem? Buczycie tym gównem i spać nie idzie albo rozp🤬olicie jakiegoś ludzia lub kota.
Kozogłowy trafnie się nazwałeś, do tego że jesteś tępy już nas przekonałeś, pewnie jeszcze morde masz jak koza i jedyne co potrafisz to p🤬lić głupoty w komentarzach, owszem masz dynsfunkcję na litere D ale nie jest to dysleksja a debilizm, szkoda że nieuleczalny i niestety nie jest śmiertelny..gimbolu bez pojęcia i zapewne bez prawa jazdy.
Cisza nocna kórwo, stosój sie albo dojade cie z kolegami
Poglondasz mnie pederasto?
po przeczytaniu pierwszej strony nie dosc ze sie wk🤬iłem to jeszcze dziwie sie jak matka ziemia nosi takich cepów. Ten filmik obraża duż grupe ludzi z łodzi którzy sie ścigaja i dbaja o auta. Jezeli ktos nie widział nielegali to zapraszam na della w niedziele od 20 moze pare łebków w koncu zobaczy prawdziwy sport samochodowy. nie ważne jakie kto ma auto wazne co moze i jak umie, przykład na dellu jest zielony maluch nikt sie z nim nie ściga pówód prosty objeżdźa kazdego a to tylko maluch. Na filmie sa jakies dziwne wynalazki o których łódź nie słyszała. a jeżeli chodzi o "drift" na filmie to zapraszam na zakret po dellu tam chłopaki driftuja. a jezeli nie wiecie o co chodzi to poszukajcie sobie na youtubie JBB sa to chłopaki z łodzi i oni driftuja a nie cisna na recznym lub wstecznym. niech jeszcze raz ktos napisze cos na temat nielegali w łodzi albo doda taki chłam to bede tepił, biore udział w tym i nie chce zeby mnie postrzegano przez pryzamt kilku pajacy którzy maja niby moce dwó litrówki w szestnastce i moga zakozaczyc. pojemnosc to nie wszystko, sam o tym sie przekonałem jak zaczynałem mam swifta 1.3 na monowtrysku troche zmodzony i ma to zaledwie 90 km a objechałem bemke 2.5 zrobiona na 150 km. reasumujac niech ten pajac co wstawił ten post przyjedzie swoim wynalazkiem na della to moze zrozumie co to wyscigi.
![]()
właśnie pokazałes jakim jestes ignorantem i cepem. po pierwsze głosny wydech ratuje życie takim gałganom jak ty bo nie przeleza przez ulice w niedozwolonym miejscu o słyszy ze jedzie. Mylisz nas ludzi którzy wkładaj w ten sport całe swoje życie z tymi pajacami w bemkach golfach co zakładaja mugeny i mysla ze jak głosne to szybkie i nie dotycza ich znaki. my najbardziej stosujemy sie do znaków predkosci oraz jestesmy rozwazni na drodze i jest wiele powodów dlaczego tak sie zachowujemy.
To k🤬a znowu jakiś żart jest... A ja jestem na tyle naiwny, że pewnie to sprawdzę...
![]()
Zaraz ze śmiechu mi zwieracze puszczą chyba![]()
Zamiast odrazu rozk🤬ić biednego Swifta zacznij może od gokartów![]()
asp6 chciałbym Cie uświadomić że mcmt nie pił do japońskich samochodów ale do merytoryki Twojej wypowiedźi
a prawdziwy sport motorowy to jest na torach do tego przeznaczonych, uliczne wyścigi są subtelne jak porównywanie długości faji i opierają sie na podobnych zasadach. Nie prościej kupić samochód sportowy, który z założenia przeznaczony jest do dynamicznej jazdy? I użytkować go zgodnie z jego przeznaczeniem? Przecież są track day'e..
Oby do września wytrzymać; dzieci do gimnazjów wrócą, na sadolu będzie mniej ścigających się "znafcuf" motoryzacji...
![]()