wstawaj, zesrałeś się
ja p🤬le już piąty raz zawaliłem konia do tego filmu ruSSka k🤬a poszła do dołu z wapnem i to jeszcze zanim złożyła jaja mam nadzieję że zdychała powoli i boleśnie jak na ruSSką k🤬ę przystało c🤬j z nią i oby tak dalej zdychajcie j🤬e ruSSy hehehe j🤬 was słyszycie to j🤬e ruSSkie trolle na tej stronie p🤬le was zdychajcie wybijcie się w końcu i będzie spokój jak ja was k🤬a nienawidzę ooj piękny by to był świat bez czerwonej k🤬y no ale nic cieszmy się tym co mamy kolejnej ruSSkiej k🤬y mniej oooł jeeeeaaa!!!! hehehehe
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A Ty gjeroju czemu jeszcze nie na froncie dzielnie walczący z Rosjanami? Siedzisz na polskim portalu i nap🤬lasz jak jakiś Hołownia z mównicy
łooo aż dziwne że żaden ruSSki pedał troll jeszcze się nie rozpłakał chyba towarzysz putana coś słabo płaci bo jeszcze rok temu to czerwone robactwo ostro atakowało a teraz cisza każdy Polak powinien gardzić wszystkim tym co jest za Bugiem Bug to rzeka za którą nie ma cywilizacji nie ma ludzi tam jest koniec świata
ja p🤬le już piąty raz zawaliłem konia do tego filmu ruSSka k🤬a poszła do dołu z wapnem i to jeszcze zanim złożyła jaja mam nadzieję że zdychała powoli i boleśnie jak na ruSSką k🤬ę przystało c🤬j z nią i oby tak dalej zdychajcie j🤬e ruSSy hehehe j🤬 was słyszycie to j🤬e ruSSkie trolle na tej stronie p🤬le was zdychajcie wybijcie się w końcu i będzie spokój jak ja was k🤬a nienawidzę ooj piękny by to był świat bez czerwonej k🤬y no ale nic cieszmy się tym co mamy kolejnej ruSSkiej k🤬y mniej oooł jeeeeaaa!!!! hehehehe
HHahahhaahahha lałem ze śmiechu czytajac ten komentarz xd
gdzie leży środkowy wschód??????
aaaah pierwszy troll a jednak hehehehe bo p🤬le waszą wojnę wybijcie się tam wzajemnie ruski robaku won za Bug ruszyło kacapa co?? hehehehe won tam na specjalną operację do putany
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To fajnie cieszę się że komuś polepszyłem dzień 🙂
Serio nie wiesz?? Tak się mówi na kraje między Odrą a Dnieprem no Estonia Litwa Łotwa Polska Czechy Słowacja Węgry Rumunia Bułgaria Mołdawia Białoruś Kraje dawnej Jugosławi inaczej Europa Środkowo-Wschodnia