Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
@up pewnie takim sposobem, że coś Ci się z tym sprzętem pop🤬liło, ten skok i kolejny udany był na kranked 3 albo 5, nie wiem kiedy nagrywali ale w 2007 to oglądałem
Po prostu szacun...sam śmigam...i raczej bym się nie odważył...za drugim razem pewnie doleciał
P.S. mare30ks idź pan w c🤬j...Ty pewnie się trzęsiesz na samą myśl żeby wyskoczyć z przed PC do kibla...
ta, juz sie trzese bo musze zrzucic ladunek
co innego ryzykowna zabawa co innego celowe rozp🤬alanie sie. mam odrobine zdrowego rozsadku i staram sie uprawiac sporty ktore nie wiaza sie z prawie pewnym rozj🤬iem sie co dnia
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie