Co za k🤬siarz w kołnierzu. Centralny strzał w kierowce, a ta p🤬da zamiast lecieć sprawdzić czy typ dycha to się za słuchawke łapie. Nap🤬lać łyżką do opon ile wlezie i tyle w temacie.
sam jak widze jak takie fleje wyjeżdzają z skrzyżowań to mam ochote wysiąśc i p🤬lnąć łopatą . Jedzie auto 100 metrów dalej to stoi czeka taka kaleka zanim auto przejedzie . Na tych debilnych kursach na prawko powini szczególnie zwracać uwage na płyność jazdy
płynnie to znaczy tak dobierać prędkość przed skrzyżowaniem, żeby przejechać bez zatrzymywania, a nie żeby się pod samochód wp🤬lać, bo jakiś k🤬s za Tobą sie niecierpliwi.
Ja nie wiem jak tam jest rozwiązana sygnalizacja, bo zauważcie, że pojawia się zielona strzałka, jakby pozwalająca skręcić w lewo. Z tego wynikałoby, że ten uderzony w bok wjechał na czerwonym.
Zielona strzałka jest po to, żeby nie stać całego dnia na czerownym, tylko kiedy nadarzy się okazja przejechać przez skrzyżowanie. Tutaj gościu wymusił ewidentnie.
a moim zdaniem pekka satan ma rację bo jak by nie patrzeć prawy pas z przeciwka stoi nawet jeżeli by był skrętny tylko w prawo to i tak by mieli zielone w tym samym czasie co jadący prosto więc też uważam że wina jest tego co dostał strzała w bok po prostu przeleciał na czerwonym ;s