Wysłany:
2013-02-04, 1:59
, ID:
1818808
4
Zgłoś
No niestety, Polacy sami sobie zgotowali taki los, tak jak głosowaliśmy tak mamy. To pokazuje że demokracja jednak nie jest najlepszym rozwiązaniem i jestem pewien, że ludzie na ulice nie wyjdą, bo po są za bardzo przytłamszeni codziennością i po prostu walką o chleb. Mój Ojciec zawsze to powtarza "Na ludzkiej biedzie robi się najlepsze interesy" i niestety w Polsce tak jest. Sadole nie bierzcie tego do siebie bo generalnie na sadisticu są raczej ogarnięci prawicowcy a nie lewactwo z PO, i pewnie mądrze głosowaliście. Ale kurde ludzi należy edukować. Jak idę gdzieś po ulicy, albo siedzę w autobusie i słyszę jakiś gimnazjalistów co się obśmiewają z PiSu i mówią że ich rodzina tylko na PO głosuje to normalnie nie wiem czy mi się chce śmiać czy płakać. Jak można być tak głupim ( i choć z drugiej strony się cieszę że z takimi ludźmi przyjdzie mi konkurować, albo właśnie nie konkurować o pracę w przyszłości to po prostu martwię się o przyszłość i suwerenność Polski) Taki projekt ustawy w 20leciu międzywojennym uznany byłby za zdradę. Kurde w Polsce już jest taka propaganda że ręce opadają także "poczta pantoflowa" i rozmowy twarzą w twarz de facto stały się jednym z niewielu źródeł prawdziwych informacji. Rozmawiajcie z ludźmi, debatujcie, starajcie się ich przekonywać do dojrzałych decyzji , albo chociaż starajcie się im pomóc zacząć samodzielnie myśleć.