Hybris napisał/a:
A mnie osobiście wk🤬ia fakt, że na tym yt od c🤬ja powstało tych vlogerów, pseudo-oratorów, jutuberów dzielących się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami. Byłoby spoko, gdyby nimi okazali się staruszkowie/kombatanci, ogólnie ludzie po 50, którzy mają o czym opowiadać. Bądź co bądź to właśnie ich wolałbym słuchać niż tych szczyli, których jedynym zmartwieniem jest brak stroju lub zaległe zadanie z przyrody.
Rozpisałbym się, ale szkoda strzępić języka, ileż można pisać o gównie.
To idź pooglądaj Urbana, on ma z 50 lat i dużo widział. Albo fapaj do wystąpień ryżego i wierz w bajki o zielonej wyspie, też dobre. To że ktoś ma 20 lat nie sprawia że gada pierdoły. A ten koleś mówi z sensem.
Mnie osobiście wk🤬ia fakt, że na tym sadolu od c🤬ja powstało tych komentarzy, gdzie hejtuje się wszystkie filmy z yt, nawet jeśli ktoś nie jest SUPER VLOGEREM, nowy filmik wtorek czwartek i święta, tylko po prostu podrze ryj na coś co mu się akurat nie spodobało. I jak najbardziej tworzenie takich filmów popieram i mam z nich bekę. A odnośnie 'braku stroju'
Jesteś tylko kolejną jednostką w pladze ludzi którzy patrzą na tych biednych vlogerów jak na jakiś j🤬ych proroków i mieszają ich z błotem bo "ALE P🤬LI GŁUPOTY" bo nie załapali ironii/przenośni/aluzji. Z całym szacunkiem, ALE P🤬LISZ GŁUPOTY.
W gimbazjach zawsze tak było z poprawianiem ocen, po co się bawić z niedorozwojami po parę lat, lepiej przepchnąć i mieć wywalone. Na studiach sam się przejmujesz tym co robisz, na dziennych wszyscy mają na studenta wyj🤬e po całości, im więcej udupią na 1 roku tym mniej potem będzie poprawiania kolosów i tyle. A to czy zdasz zależy od tego jak napiszesz zaległe egzaminy w 10 terminie, a nie to że skopiujesz z wiki referat z biologii o energii odnawialnej i dostaniesz 3 na koniec.
A co do filmu: FAJOWE, pozdrawiam.