Grałeś kiedyś w gry wyścigowe? Need For Speed? W czasie jazdy patrzałeś na minimapę w rogu ekranu? Tu za minimapę robi właśnie ten pan po lewej. Dzięki temu kierowca wie czego się spodziewać za kolejne 100-200 metrów krętej trasy i może dostosować prędkość i pozycję samochodu.
Dzięki Virens, domysliłem się, ale chodzi mi o to wszystko co mówi, że lewy 30 stopni 5 i 2 w prawo... Nie wiem, tak napisałem, co dokładnie poszczególne rzeczy oznaczają.
Dla mnie to może byc wszystko, liczba metrow do zakretu, liczba metrow zakretu, predosc wchodzenia w zakret... Cokolwiek :/ Dlatego pytam kogos w temacie.
pod każdym filmem ta sama gadka - zawsze jakiś imbecyl zapyta by mu wytłumaczyć do czego służy pilot rajdowy i zawsze któryś imbecyl odpowie, ze 1-5 to BIEG na którym ma jechać!!!! Tak to jest jak się za młodu grało w Simsy zamiast Colin'a i budowało pedalskie związki.
Pilot i kierowca sami sobie ustalają znaczenia poszczególnych informacji. Nie słyszałem aby FIA czy inny związek narzucało że ma to być akurat informacja np stopnia trudności
Pilot i kierowca sami sobie ustalają znaczenia poszczególnych informacji. Nie słyszałem aby FIA czy inny związek narzucało że ma to być akurat informacja np stopnia trudności
a ja nie słyszałem aby jakaś załoga stosowala co innego niz stopien trudnosci. A "zwiazki" narzucaja tylko sama obecnosc pilota.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie