Wow i w ogóle ale super i ten no tego ... kruwa gościu na c🤬j wrzucasz takie gówno do neta , ludzi wrzucających takie coś powinno się zamykać k🤬a w piwnicach za zaśmiecanie internetu byle c🤬jowym gównem w którym śmieszny jest jedynie pies r🤬ający pijanego kolege , ale wzgledem rzeczy ten pies r🤬ajacy nawalonego gościa sadistic.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gifteż jest już przejedzony bo było tego w c🤬j na sadolu itp
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won'tpodpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Chłopcze zielony, a czy ja to wrzuciłem? barani łbie, znalazłem, jak wszystko, więc zapytaj grzecznie a dopiero potem sie odzywaj, bo jesteś narawany jak każdy 21 letni koleś, mądry w gębie, przez internet, po drugiej stronie świata....![]()
Widze znasz mnie lepiej niż ja sam kruwa jesteś wróżbita maciej kruwa . Znasz ludzi i wiesz on nich wszystko mimo że w życiu ich nie widziałeś . K🤬a idz zrób właśny program wróżenie na sadolu .
A widać jesteś k🤬a nieco upośledzony bo twierdzisz że jestem kimś tam po drugiej stronie świata i prowokujesz by pokazać jakim jesteś twardzielem który w pracy zap🤬la na zmywaku![]()
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't