Og贸lnie na drodze dwujezdniowej, czyli autostradzie lub drodze ekspresowej (oraz w kilku innych sytuacjach) mo偶na wyprzedza膰 prawym pasem wi臋c sam manewr by艂 zgodny z przepisami, jednak kierownik skody postanowi艂 zako艅czy膰 go w po艂owie pakuj膮c si臋 na BMW czym doprowadzi艂 do kolizji. Oczywi艣cie ten z kamerk膮 te偶 nie jest 艣wi臋ty bo zachowuje si臋 jak debil i r贸wnie偶 艂amie kilka przepis贸w ale jednak to kierowca Skody jest sprawc膮 kolizji.
Zawsze zastanawiam si臋 co kieruje takimi szeryfami, bo je艣li mi si臋 艣pieszy i kto艣 mnie blokuje, to kiedy w ko艅cu uda mi si臋 go wyprzedzi膰 jad臋 w swoj膮 stron臋 bo skoro mi si臋 a偶 tak spieszy艂o to nie bardzo mam czas na szeryfowanie i "dawanie nauczki", to zajmuje m贸j cenny czas i mog膮 wynikn膮膰 z tego tylko k艂opoty.
PS. Pajace kt贸re pisz膮 偶e nie mo偶na w takiej sytuacji wyprzedza膰 z prawej powinny zerkn膮膰 do prawa o ruchu drogowym zanim zaczn膮 krytykowa膰 tych kt贸rzy maj膮 racj臋.
[ Dodano 2025-06-26, 18:26 ]
wglowiesieniemiesci napisa艂/a:
o k馃がa debil !
Wyka偶 mu 偶e jest w b艂臋dzie na podstawie prawa o ruchu drogowym bo inaczej to ty robisz z siebie debila.