Ty, pedale, trykasz się k🤬sem z tym rylem j🤬ym i mówisz mu mistrzu? 😆Niezły jełop z ciebie. Pedale.
Właśnie wyglądasz na takiegi, który tylko z dziciakami siŵ bawi, wpadasz tutaj tylko jak cię przegonią spod przedszkola, jełopie pedalski.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.P🤬l się pajacu. Boisz się o swoje pedalskie konto? Szmato😆
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Czytujesz książki? Bo jest taki cytat z klasyka, który perfekcyjnie kwituje Twoje wysrywy:
It is better to remain silent and be thought a fool than to open one's mouth and remove all doubt.
~Mark Twain
P.S. Nie pisz do mnie, proszę, per "szmato", "pedale", "pajacu" itp. Ktoś gotów pomyśleć, żeśmy spokrewnieni.
A tego byśmy nie chcieli, prawda?
No chłopie, jak Ty mi zaimponowałeś!
Sprowokować dwóch z🤬bów do tego, żeby się sami unicestwili! Mój szczery podziw!!
Wspaniała akcja i super reakcja admina. Tempo wręcz rekordowe.
Ciekawe, czy wróci tutaj pod inna postacią, by podbijać swoje ego.
Ten z nickiem MajsterToGlupiC🤬j wcześniej dokazywał jako Will70, jakiś sfrustrowany tłumok bez krzty kultury...🤷🏻♂️
Czcigodny Żmij ostudził jego zapędy, ale jak znam takich psychopatów, to wróci, więc spokojnie Sadole, każdy zdąży sobie kopnąć... 😂😉
Wróci... Wcześniej napisałem. Był tu już jako Will70... 🤷🏻♂️
Tego Will70 sobie przypominam, ale jego tekstów już nie.
Natomiast sprawa z tymi dwoma typami, to było coś wspaniałego.
Ledwo się zameldował na portal i parę minut później dostał od admina kopa w dupsko. To było tylko kilka minut obecności na Sadolu.
Masakryczny gość... Niestety miałem nieprzyjemność z nim polemizować, o ile można nazwać to polemiką... 😉
Ja miałem przedwczoraj niemiły dzień. To był zlot psychopatycznych lewaków na mnie.
Do tego stopnia, ze Admin spontanicznie zareagował i to wszystko ukrócił.
Jeden z nich właśnie teraz próbuje się do mnie dobijać, ale go ignoruje. Najgorzej jest wejść z takim gównem w dyskusje.
O tym, że to gówno, człowiek się dowiaduje, gdy jest już za późno i kleszcz już się przyssał.
Niestety, przyjacielu calej głupoty świata nie da się wyplenić...
Z resztą po co? Z kogo byśmy wtedy mieli tyyle ubawu i radości? 😁
Każdy ma jakąś rolę w życiu.
Głupcy dostarczają nam rozrywki, choć niekiedy może w pierwszej chwili wydawać się że jest inaczej, to po opadnięciu emocji, całość staje się bardziej wyrazista...
Grunt to dystans. Do innych, do siebie... I uśmiech. Do wszystkich.😉
Pozdrawiam serdecznie i zyczę samych miłych chwil.👍🏻🤝🏻
Z szacunkiem🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻