Od Goliniaka to ty si臋 odp馃がl. Lepiej id藕 po swojego starego bo pod sklepem zn贸w naj馃がy le偶y.
podpis u偶ytkownika
C馃がj mi na imi臋.O k馃がa cz艂owieku dzi臋ki XD, Typ autentycznie robi podgatunek p艂aczliwego g贸wnorapu dla przyg艂upich p馃がdocyklist贸w, dawno sie tak nie u艣mia艂em, a jak zobaczy艂em jego ryj z t膮 na偶elowan膮 fryzur膮 i w kurtce ze skai, to a偶 mi si臋 przypomnia艂y techno sebastiany z mojego podw贸rka z dzieci艅stwa, a偶 popad艂em w nostalgi臋
Ty za to jak mia艂e艣 17 lat, to tylko do starych po kilka pln lecia艂e艣 by mie膰 na szlugi czy piwo, a kole艣 deklasowa艂 hejter贸w - takich w艂a艣nie jak ty.
Pochwal si臋 jaki ty jeste艣 wybitny, lub by艂e艣 jak mia艂e艣 17 lat.
podpis u偶ytkownika
C馃がj mi na imi臋.Cieplej nie ? Jak si臋 zesrasz to przez chwile jest cieplej
C馃がj mnie obchodzi co jaki艣 typ robi czy nie robi i w czym kogo deklasuje
Na pewno ju偶 nie dam rady - super te twoje ocenianie wieku jest, takie w sam raz..mo偶e jak sko艅czysz 20 lat
panowie powy偶ej, przecie偶 nie doda艂em tych motoraps贸w bo mi si臋 podoba tylko stanowi element kultury pasjonat贸w.
Cieplej nie ? Jak si臋 zesrasz to przez chwile jest cieplej
C馃がj mnie obchodzi co jaki艣 typ robi czy nie robi i w czym kogo deklasuje, jak chcesz wiedzie膰 w wieku 17 lat deklasowa艂em innych na przyk艂ad w olimpiadach matematycznych, czy 偶膮dam lub 偶膮da艂em od kogo艣 za to do mnie jakiego艣 specjalnego szacunku ? Nie, bo jestem k馃がa normalnym cz艂owiekiem a nie atencyjnym pajacem, ale te偶 c馃がj w to - ta g贸wnomuzyka jest po prostu w c馃がj 艣mieszna i sama w sobie jest karykatur膮 艣rodowiska, kt贸re ten typ reprezentuje, ale nie wymagam, 偶eby艣 skuma艂 o czym teraz pisz臋, raczej nie dasz rady, mo偶e jak sko艅czysz 20 lat, to zacznie co艣 艣wita膰 (o ile do偶yjesz).
Sam napisa艂e艣 co twoim zdaniem typ robi. Czy偶by schizofrenia?
podpis u偶ytkownika
C馃がj mi na imi臋.