Banda idiotów przyj🤬a się rumunów, jak by to oni byli winni, że są podobni do cyganów. Odp🤬lcie się od rumunów, bo to porządni ludzie. Jeździłem na wymiany młodzieży do Turcji, Rumunii i złego słowa na nich nie można powiedzieć. Są pracowici, bardzo gościnni, i prędzej spodziewałbym się, że to właśnie Polak mnie op🤬li niż Rumun albo Turek. C🤬ja wiecie więc zamknijcie mordę, a mogę założyć się, że większość z was okupuje domy starych, bo się wam w dupach poj🤬o i nie pójdziecie do pracy, no bo przecież za marne grosze nikt nie będzie robił. Cygan to Cygan złapać i up🤬lić ręce na starcie, ale nie mylcie Rumuna z Cyganem. Jeżeli ktoś by się interesował chociaż odrobinę historią naszego kraju, to by wiedział, że naszym rodakom podczas drugiej wojny światowej którzy uciekali pomagali właśnie rumunii, więc skąd wiesz k🤬sie jeden z drugim, że właśnie te brudasy nie uratowali dupska dla twojego dziadka/pra dziadka który sp🤬alał przed kulami szwaba?
-Co do tematu, to dalej jestem za przywróceniem byłego skadynawskiego wymiaru sprawiedliwości, że za kradzież obcinali dłoń. Albo najlepiej od razu dwie dłonie na raz. Przynajmniej nic by już więcej w życiu nie zaj🤬, a i ludzie by wiedzieli z kim się nie zadawać