Wys艂any:
2012-01-25, 18:31
, ID:
944494
5
Zg艂o艣
@nerd
pomin臋 milczeniem wulgarny personalny atak na moj膮 osob臋, kt贸ry na pierwszy rzut oka tworzy dysonans estetyczny z pseudointelektualnym be艂kotem z dalszej cz臋艣ci wypowiedzi.
Mam problem z tym, jak traktowa膰 Twoj膮 wypowied藕. Nie wiem czy jeste艣 trollem. Nie widzia艂em Twojego drzewa genealogicznego i raczej nie znam 偶adnego z Twoich przodk贸w. Po drugie jak zauwa偶y艂em lubisz s艂owo apriorycznie, kt贸re stawiam w jednym szeregu z "celebryt膮" i "trendy". Niby wszyscy wiedz膮 co to znaczy, ale brzmi strasznie pretensjonalnie.
Rozumiem, 偶e dla tak zero-jedynkowej osoby jak Ty, moja wypowied藕 mo偶e wydawa膰 si臋 zbyt og贸lnikowa i nieprecyzyjna. Z pewno艣ci膮 moim b艂臋dem by艂o u偶ycie zbyt du偶ej ilo艣ci skr贸t贸w my艣lowych. Na pewno nie powinienem by艂 pisa膰 o "wej艣ciu ACTA", a raczej o "odwiedzinach przez organy 艣cigania w zwi膮zku z naruszeniem praw autorskich w oparciu o umow臋 ACTA". Co do samego dokumentu to pewnie wiem o nim wi臋cej ni偶 Ty.
Co do znaczka to mam dla Ciebie trudne s艂owo za du偶膮 ilo艣膰 punkt贸w w Scrabble: "skojarzenie".
Jak widzisz stara艂em si臋 powstrzyma膰 od osobistych wycieczek i docink贸w. Niech nauczk膮 b臋dzie dla mnie, by nie pisa膰 ju偶 skr贸towych post贸w w czasie przerwy w pracy, bo zawsze mo偶e trafi膰 si臋 na forum cz艂owiek czepialski i bez wyobra藕ni.