Cytat:
I gdzie są w takich momentach piewcy Związku Socjalistycznych Republik Europejskich?
Prosze bardzo, jestem. Mimo że UE jest pełna zj🤬ych pomysłów (ten mam nadzieje to tylko efekt naćpała się_ to faktem jest, że "narody zjednoczonej europy" nie nap🤬lają sie juz na polach bitew tylko w Parlamencie Europejskim. Nie bombardujemy sobie miast, tylko robimy sojusze, kogo by tu oc🤬jac na unijnym budżecie. Nie eksterminujemy tylko dlatego, ze ktoś wierzy inaczej lub mówi innym językiem, tylko wk🤬iamy sie na kolejne dyrektywy. Najlepszy ze światów? Oczywiste że nie, ale i tak w p🤬de lepiej od tego co było na kontynencie gdzieś tak od upadku cesarstwa rzymskiego
Choć fakt, takie pomysly mega denerwują. Miliony ludzi zdycha głodu bądź na choroby, które w europie zaprzątają umysły tylko studentów medycyny, ponad miliard nie ma dostępu do wody pitnej czy toalety. Są kraje, gdzie za porzucenie wiary można się przegnać z życiem, przymusowo obrzeza się kobiety (jeśli akurat sie ich nie kamieniuje, bo padły ofiarą gw🤬tu), kilkuletnim dzieciom daje sie karabin i faszeruje narkotykami każąc zabijać inne kilkuletnie dzieci, setki tysiecy ludzi jest de facto niewolnikami, w tym seksualnymi, którymi obraca się jak każdym innym przedmiotem* ....ale k🤬a trzeba ocenzurować bajki bo sie ktoś obrazi.... .
*czemu feministki nie zajmą się prawdziwym i jednym z najbardziej obrzydliwych problemów współczesnego świata, czyli handlem kobietami (choć nie tylko) w celach seksualnych to nie jestem w stanie pojąć. A ofiarami padają również europejki, w tym Polki.