Zupełnie nie rozumiesz czym eutanazja jest. Ciebie powinno się wykastrować, abyś nie był wstanie płodzić debili swojego pokroju.
Po ch*j piszesz o eutanazji przy okazji tego filmiku? Widzisz na nim starą, niedołężną, zamienioną w warzywo osobę, czy normalnego dziadka? Zamiast pie**olić bez sensu, może zastanów się, kiedy eutanazja jest brana pod uwagę...
marek232, Nie produkuj się dla debila.
Oczywiście nie twoim rodzicom tylko tobie w tym wypadku powinno przyjść o tym decydować. Niestety obecna mentalność pieprzonych polskich konserwatystów opiera się na tym co powiedział pewien żyd 2k lat temu
Odpowiem ci jak dla debila za którego mnie masz, możesz się produkować ile chcesz, nie widzę u ciebie zrozumienia przynajmniej 1/100 problemu o który mam na myśli i w ten, bądź inny sposób chciałem go przekazać. Za krótko pożyłeś na tym świecie by wiedzieć pewne rzeczy, społeczeństwo nie jest piękne, nie otaczają cię dobrzy, szlachetni ludzie.... obudź się matole... a per "debil" możesz zwracać się do swoich kolegów, ja nim nie jestem.
Więc, dziecko, zabierz się najpierw do nauki, a później będziesz mógł się jakoś wypowiadać. Proste?
Gówno mnie to w tej chwili obchodzi. Jeżeli przejmujesz się tym, to idź żalić się gdzie indziej, bo nikogo to tutaj nie obchodzi, a jedyne co robisz to wk***iasz innych. Starszy pan dostał samochód, a ty k***a o eutanazji. Ogarnij się. Albo jesteś idiotą, albo trollem.
Widzisz już, dlatego mnie gówno obchodzi twoje zdanie i twoje poglądy, nikomu się nie żalę, jeżeli tak to odebrałeś to masz problemy z interpretacją.
Twój wk🤬 (jak i reszty wielce urażonej ferajny) jest mi obojętny, zamilcz więc dziecko bądź szczekaj pod innym płotem, tyle w temacie.
zajebisty prezent!!! tylko u nas p🤬lone lewactwo walczy o eutanazje.
zamiast pozwolić nam żyć na poziomie to wolą zabijać, k🤬y jedne.
Chętnie bym swojemu tatuśkowi taki prezent sprawił!
zamiast skupic sie na filmiku piszesz bzdury.
Czyli jednak byłeś trollem
![]()