Jeśli chodzi o wyjazd na tory to wgl nawet nie przyszło mi to do głowy zresztą pomijając fakt ze pewnie odbiłbym się od krawężnika i i tak wjechał w auta z przodu to dodam, że dystans jaki miałem do fiesty oraz stosunkowo niewielka prędkość sprawiły iż na początku hamowania bylem niemal pewien ze dam rade się zatrzymać. Po prostu nie spodziewałem się takiego poślizgu nie chce się jakoś przesadnie bronić bo faktem jest, że to ja spowodowałem kolizje ale wszystko znacznie łatwiej się ocenia widząc nagranie i efekt mojej decyzji. Gdybym wiedział, że wpadnę w poślizg to pewnie starałbym się uciekać gdzieś w bok, gdy już leciałem było na to za późno. Pod koniec starałem się tylko uderzyć w taki sposób żeby nie skupiać energii w jednym miejscu (uderzając jedynie narożnikiem samochodu) a spróbować ją możliwie jak najbardziej rozłożyć poprzez uderzenie jak największą powierzchnią. Może komuś wydać się to śmieszne ale własnie o tym myślałem w na chwile przed uderzeniem.
Tak wgl to Pilotn22 pokaż mi proszę przepis, który zabrania zmiany pasa ruchu na przejściu dla pieszych. Jeśli jest przed nimi linia ciągła to oczywiście nie można tego robić jednak w tej sytuacji jak i innych podobnych jest to jak najbardziej dozwolone.