606 napisał/a:
@sherman będziesz miał postęp jak twoje dziecko będzie przebierane w sukienki bez twojej zgody, a nawet wiedzy. Zobaczysz k🤬a postęp jak będziesz płacił podatek od deszczówki (jak u niemca, ale z polską wypłatą). Postępowe owoce morza, czyli ślimaki winniczki i postępowy zakaz wędzenia mięsa.
Zabiorą ci tradycję, kulturę i przynależność narodową, zabiorą ci wszystko na co tak zap🤬lali twoi przodkowie, a w zamian dostaniesz homopropagandę, nienawiść do heteroseksualistów, zwyrodniałe, zepsute dzieci, które zaskarżą cię za wychowawczego klapsa.
Będziesz miał k🤬a swój postęp. Tu się urodziłeś, tu chcesz założyć rodzinę, tutaj zobaczysz jak twój kraj jest rozp🤬alany w zamian za lepsze ulice.
C🤬j w dupę ukraińcom (obu stronom konfliktu) jak i całej ue.
Ja nie mówię, że unia nie ma też złych stron. Jak tylko wprowadzą u nas możliwość szerzenia się pedalstwa to uwierz, że pierwszy wyjdę na ulicę. Większość pop🤬lonych zachowań u dzieciaków nie jest spowodowana przez UE, a przez pieprzony internet. Najlepiej widzę to na swoim przykładzie. Urodziłem się w 91' i praktycznie całe dzieciństwo spędziłem na dworze, grając w gałę i jeżdząc na rowerze, mój brat z rocznika 98', który od 3 roku życia siedzi przed kompem, ma kompletnie inne priorytety i zachowuje się totalnie inaczej, nie wspominając już o jego znajomych ze szkoły, którzy noszą "czapkę na włosach" i wszyscy wyglądają jak p🤬lona Hannah Montana. Ta p🤬lona moda na pedalstwo szerzy się właśnie przez mass media a nie UE. Nie będąc w UE działoby się dokładnie to samo, a na dodatek nie mielibyśmy nawet tych j🤬ych dróg bo nie wyobrażam sobie, aby nasza gospodarka, oparta w bardzo dużym stopniu o rolnictwo i inne niezbyt dochodowe segmenty gospodarki poradziła sobie w czasach tego kryzysu. Może i szwaby trzymają teraz wszystkich za jaja, ale to dobrze zorganizowany naród, który pompuje w nas mnóstwo kasy więc też nie są tacy najgorsi. Najgorszy z kolei jest fanatyzm, który w ostatnich miesiącach na tym portalu widać na każdym kroku. Ja nie wierzę w Boga, ani żadne siły wyższe, ale szanuje poglądy innych, czy to wyklucza mnie z prawicy i czyni mnie lewakiem? Watpie. Nienawidzę pedalstwa jak tylko mogę, jestem przeciwnikiem globalizacji i mieszania się wszystkich nacji, a szczególnie przeraża mnie fakt islamizacji zachodu. Przyznam się, że w wyborach głosowałem na Palikota, bo myślałem, że poza p🤬leniem, na prawdę trochę odmieni oblicze tego sejmu, może na bardziej lewicowe, ale świeższe. Nic z tego, zawiodłem się, do tego doszedł ten Grodzki i ten chudy pedałek, który zapomniałem jak się nazywa...totalna porażka. Ogólnie w życiu zamiast podążać schematem staram się żyć moralnie, myślę, że to chyba najlepsza rada jakiej można komuś udzielić. Dlatego myślę, że decyzja o wejściu do UE nie była taka tragiczna, myślę, że odrzucając ją skończylibyśmy w jeszcze większej dupie.
Tak właściwie to nie wiem po c🤬j się tu tłumacze, może dlatego, że za tydzień obrona dyplomu i wszystko staje się lepszym zajęciem niż nauka ;D No nic, pozdrowienia dla ludzi z otwartym umysłem.