podpis użytkownika
Moje hobbypodpis użytkownika
Moje hobbya ja chciałbym wiedzieć dlaczego ta niebieska część poznania leży naj🤬a zamiast ich ścigać?
panowie moderatorzy proszę o wytłumaczenie!
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
Chyba k🤬a nigdy nie biegałeś cwaniaku. Skoro w tempie 20km/h osrałbyś się po kilometrze to tym bardziej nie przebiegł byś dziesiątki w 45 minut. 45minut to około 13,3 km/h. J🤬y troll.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Że wysoki.A chciałem kiedyś na piwo pójść, ale teraz widzę i się boję.
![]()
J🤬y to możesz być Ty jak lubisz, nawet przez stado murzynów. Nigdzie nie napisałem że bym się osrał po kilometrze, tylko poetyckim omówieniem napisałem że to jest szczyt moich możliwości, bo nigdy biegania nie trenowałem, tylko czasami dla zabawy przebiegnę się w takim biegu i w ramach uzupełnienia treningu ruszę dupę z domu.
Dlaczego uważasz że nie jestem w stanie przebiec 10km w 45 minut, a 1km w 3 minuty?
I wytłumacz mi jeszcze dlaczego k🤬a troll, co ma mój post związanego z trollingiem? Wpisz sobie k🤬a na wikipedii co to znaczy i nie wk🤬iaj ludzi.
Tak to k🤬a jest w tych biegowych zawodach. Byłem jakiś czas temu na biegu na 10km, przebiegłem go sobie spokojnym tempem w 45 minut, a wygrał jakiś p🤬lony bambus w 30 minut, czyli tempem którym na pełnej piździe przebiegnę 1km i po kolejnych 100 metrach bym wypluł płuca. Idźcie w c🤬j z tymi bambusami.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"