Wysłany:
2012-01-04, 1:17
, ID:
908053
1
Zgłoś
I co? Wszyscy i tak beda siedziec w domu i hejtowac jak jest zle i jak trzeba wszystko naprawic. W koncu znajdzie sie jakis komuch, ktory wyciagnie ludzi na ulice, zgina setki tysiecy ludzi, masowe egzekucje, kary wiezienia, grabieze majatkow itp itd. A po miesiacu wszystko wroci do normy, albo bedzie jeszcze gorzej. Aaa... no i jest jeszcze alternatywa, ze USA przyleci z "pomoca" i stlumi zamieszki budujac pare baz wojskowych i demokratycznie wybierajacac nowych "wladcow".
Prawda jest taka, ze tak czy siak bedzie c🤬jowo i nikt na to nie wplynie, bo dostatek i szczescie jednej osoby oznaczaja biede i smutek innej : P Nie wazne jaki mamy ustroj, kto rzadzi itp. Zawsze bedzie c🤬jowo, bo ludzie to c🤬je i zawsze beda innych robic w c🤬ja.
Najlepiej niech ludzkosc popelni zbiorowe samobojstwo w ramach buntu przeciwko niesprawiedliwosci, bo to bedzie jedyny prawdziwy happy end.
Oczywiscie jako zwolennik wprowadzania ekstremalnych rozwiazan, jestem zarazem osoba, ktora nie ma zamiaru sie w nie angazowac. Z pewnoscia dlatego, ze pomimo tego ze "jest c🤬jowo", to ja tego w zadnym stopniu nie odczuwam, o ile nie poczytam o tym w internecie. Ludzie lubia powtarzac grozne i smutne slogany. Podejrzewam, ze podobnie ma wiekszosc z Was, ze malo kto moze powiedziec ze ma "c🤬jowe zycie" albo jest "okradany przez panstwo, tak ze nie moze byc szczesliwy". Gowno prawda, w kazdej chwili mozna uciec za granice, jak nie znasz jezyka to wystarczy sie nauczyc, nie mozna sie nauczyc? Gowno prawda. Zyjemy w swiecie mozliwosci, wszystko jest do spelnienia jesli sie czlowiek przylozy. Jak Cie rzna w jednym panstwie w dupe, to mozesz pojechac do innego, gdzie tez beda Cie rzneli, ale bedziesz mial wiecej kasy i przez to bedziesz szczesliwszy. Prawda jest taka ze wszystko i tak rozchodzi sie o kase. Kazdy chce byc bogaty i miec wszystko, a jak sie nie udaje to z obrazona mina leci do internetu srac jaki to rzad jest c🤬jowy, jak to zmian potrzeba.
Zamiast maltretowac ludzi zalosnym "okradaja nas, sa c🤬jowi, sa zli", kupcie sobie bron i zastrzelcie tych, ktorzy sa c🤬jowi. Oszczedzicie ludziom sluchania tego calego p🤬lenia, oczyscicie swiat ze scierwa i wszystko bedzie ok. Zabijcie komuchow, anarchow, socjalistow, kapitalistow, c🤬tych, czarnych, zoltych, czerwonych, homo, bi, Zydow, masonow, bankierow itp. itd... Wyrznijcie wszystkich dookola a na koniec siebie, by uniknac konsekwencji prawnych. Przynajmniej bedzie ciekawie. Ja przeczekam w domu, a pozniej wyjde i bede sie smial, ze oto banda owieczek znowu dala sie w c🤬ja zrobic.
Kazdy chce Was wykorzystac do zaspokojenia wlasnych potrzeb. Nawet jesli nie chce, to predzej czy pozniej bedzie chcial. Takie zycie, nic z tym nie zrobisz. Face it.