Przecież to jest możliwe tylko u niektórych zwierząt (mi. psów). Ze względu na budowę narządów płciowych takie "wczepienie" jest u ludzi po prostu niemożliwe.

tylko w przypadku, gdy na przykład kobieta sie wystraszy czegoś albo zestresuje to dochodzi do skurczu tonicznego mięśni pochwy
  tylko w przypadku, gdy na przykład kobieta sie wystraszy czegoś albo zestresuje to dochodzi do skurczu tonicznego mięśni pochwy   
   oj nie
  oj nie   z tego co mi wiadomo to jest to BARDZO silny skurcz (tak silny że mężczyzna nie jest w stanie wyciągnąć członka z pochwy. Jak wiadomo w pochwie jest mięśniówka z mięśni gładkich wieć kobieta nie roluźnia ich z "własnej woli". Potrzebny jest bodziec/ pomoc.
  z tego co mi wiadomo to jest to BARDZO silny skurcz (tak silny że mężczyzna nie jest w stanie wyciągnąć członka z pochwy. Jak wiadomo w pochwie jest mięśniówka z mięśni gładkich wieć kobieta nie roluźnia ich z "własnej woli". Potrzebny jest bodziec/ pomoc.