@ Betelgeuse
Ziomeczku - widzę, że Twój poziom intelektualny jest na poziomie ziemniaka w pomidorowej. Wiesz co to porównanie ? Wiesz co to ironia ? Jeżeli skończyłeś OHP to bardzo mi przykro, że jest głupi i nie douczony nie potrafisz zinterpretować niektórych porównań
Odpowiedz na te twoje żałosne PS
Ps. - Łał zajebiście byłeś na siłowni brawo gratuluje ja chodzę od 2 lat
Ps.2 - Co ma polonez do ferrari ? A to, że i jedno i drugie to samochód tyle, że polonez pomimo tego, że jest również samochodem nigdy nie będzie taki ładny, wytrzymały, szybki, mocny i ekstrawagancki. Ferrari jest również samochodem ale ma wszystko czego nie ma polonez
Ps.3 - O siłowni wiesz tyle co ja o kościele... JAk pisałem bałwanie siłownia jest w szerokim tego znaczenia sportem. Możesz ćwiczyć SIŁE, WYTRZYMAŁOŚĆ, RZEŹBĘ, DLA ZDROWIA tj. FITNESS i pochodne. Więc kolejna wtopa

Na siłownie możesz chodzić 50 lat jeżeli będziesz wykonywał odpowiednie do tego co chcesz ćwiczenia to nigdy nie urośniesz tak samo nie musisz wcale być silny po prostu chcesz być zdrowy i ćwiczysz dla przyjemności nic konkretnego.
Ps.4 - Miłego dnia pół mózgu

Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu intelektualnego na poziomie OHP-owca.