Jacyś idioci się zaraz zlecą i powiedzą, że w tv mówili eksperci, że to działa i to dla naszego bezpieczeństwa i powinno być tak u nas. Tymczasem w Austrii rok więzienia za które będziesz musiał zapłacić, jeżeli się nie zaszczepisz, a jak widać na 3 dawce się nie skończy, do tego już jest mowa o 5 fali. W Australii obozy, z których uciekają ludzie i są ścigani jak zwierzęta przez policję, za tylko pozytywny test. Tymczasem szczepionki działają tak:
Prezydent Siemianowic Śląskich stwierdził, ze to ściema i zaczął testować zaszczepionych z chorobami płuc. Wyszło mu coś takiego:
To dziwne, bo u nas 99% wg mediów to osoby niezaszczepione są w szpitalach.
Jeżeli nikt nie widzi w tym burdelu czegoś podejrzanego, to niech się rozpędzi w końcu, jebnie w ścianę i zrobi przysługę normalnym ludziom, którzy chcą żyć normalnie i nie użerać się z j🤬ymi faszystami z p🤬loną sieczką w mózgu po 10tej dawce szczepionki na psi c🤬j w ich dupie.
debilu, w belgi jest najwiekszy % zaszczepionych ludzi, wiec logiczne, ze wszystkie chore osoby będą zaszczepione, bo innych nie ma xD pomysl, ze moglo byc w c🤬j wiecej osob jakby nie bylo tylu. z wlasnych kregow ludzi wiem, ze ludzie niezaszczepieni mają przej🤬e jak ich dopadnie, znajomy ma zajęte 100% pluc i dają mu 20% szans na przeżycie w przeciągu 6 tygodni się to okaże. wez sie jebnij w łeb xD
No k🤬a dziwne, wlasnie siedze na kwarantannie, dzieciak (z pozytywnym) 7lat, goraczka pod 38 przez 3-4 dni i tyle. Baba (z pozytywnym) przez 3-4 dni katar, ogolne oslabienie i bole miesniowe i koniec. Kolejny dzieciak (z potwierdzonym) zero czegokolwiek. Ja natomiast mialem jak baba moja z tym ze ja sie nie badalem, jakos nie potrzebuje zasilac ich statystyk. A dodam ze 3 dzieciak z negatywnym Powiem Ci ze faktycznie, nie przej🤬e tylko przek🤬ione. Pzdr
Siedzę na izolacji po pozytywnym teście. Katar zatokowy, lekki kaszel, senność. Dzieci w wieku przedszkolnym temp do 38 i sporadyczne wymioty.
Gdyby nie test i medialny p🤬lec potraktowałbym to jak zwykłą sezonówkę.
Jakiś czas temu po adenowirusie dzieci wylądowały w szpitalu-jakos nikt nie wynalazł "szczepionki" w pol roku i nikt nie chciał ich szczepić.
O, kolejny przygłup, który posługuje się "statystyką jednego przypadku". Tak, a szwagier zawsze zap🤬la autem po pijaku i żyje, więc zap🤬lanie autem po pijaku jest nieszkodliwe.