Definicja lewaka po "wolsku", to każdy kto nie upaja się pierdami z kaczej dupy. To również osoba która ośmieli się napisać prawdę lub krytykować obecny (nie)rząd, patrz przypadek B. Krynickiej.
Rzecz która już jest w ogóle chora, jeżeli tylko masz odmienne zdanie niż obecna władza, lub mówisz o ich przekrętach i kłamstwach to automatycznie stajesz się zwolennikiem i wyborcą PO, co w wielu przypadkach nie jest prawdą. A na pewno nie w moim.
Oczywiście nie zapomnijmy o sytuacji, gdy już nie ma jak bronić kolejnego przekrętu, usłyszymy "Bo przez ostatnie 8 lat...", "Bo za PO...."
Tym właśnie stali się Polacy.
Naród doskonale dbający o siebie nawzajem w przypadku różnych katastrof, absolutnie nie umiejący żyć i rozmawiać ze sobą podczas pokoju.
Bo admin JM jest lewakiem więc tak samo prowadzi swój lewacki k🤬idołek.
Ale co najśmieszniejsze - większość kontentu JM jest zerżnięta z Sadola tylko z opóźnieniem i po filtrze politycznej poprawności
PiS to tez lewactwo lemingu, tyle ze socjalne, a nie socjalistyczne.
Gówno Wyborcze to natomiast najgorsze wybroczyny lewackie, bo dodatkowo promuja marksizm kulturowy. Jak chcesz porównywac to porównaj Dzume do cholery.
Przegladam i czytam Sadistica nie tylko o harda i inne p🤬ly zajmujace czas na tym portalu ale tez miedzy inymi ze ludzie zalogowani albo wiekszosc tych ludzi nie jest zaslepionymi lewakami. Przykladowo taki JM niby ok ale cala ta banda i te memy tworzone na tym portalu to lewaki nie majacy bladego pojecia o wlas iwym funkcjonowaniu panstwa tylko pieprzone narzekanie jak to jest zle i niedobrze. Wiem ze Was to za przeproszeniem h🤬ja interesuje ale chcialem sie z Wami tym podzielic.
Rzekomo Gazeta Polska i Nasz Dziennik nawet do tego się nie nadają, bo druk zostaje na dupie
Nie za reke tylko wp🤬lających swoja ideologie do szkół i zycia publicznego. Ergo sami sie wp🤬laja.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?