Ja p🤬le, nie słyszeliście nigdy o ćwiczeniach na siłę? Nie zawsze ćwiczy się po to, by zwiększyć masę. Dupa do ziemi? Chyba kpisz... Przy dużym ciężarze kolana pójdą się j🤬 raz, dwa. Ręcznik na karku jest dla ciot? Chyba nigdy tego nie robiłeś, albo robiłeś to poniżej swoich możliwości. Swego czasu też śmiałem się z różnych gości na siłowni, ale przestałem, kiedy poznałem więcej technik i programów treningowych. Ćwiczenia nie mają dobrze wyglądać, ale mają być skuteczne, proste.
puskaty ty imbecyla ja wykonuje przysiad z ciezarem 350 kg a zawsze robie pelne przysiady ale jestes niedorozwojem ja p🤬le k🤬a gosciu niemasz pojecia co piszesz a p🤬lisz jak poj🤬y
tepaku ogladales choc 1 zawody trojboju silowego k🤬a tam chlopy tylko dupami do ziemi siadaja z🤬bie
i dodam ja zawsze ale to k🤬a od zawsze trenuje silowo nie na mase i zawsze ale to od zawsze najlepsi trenerzy swiata mowili alebo pelne powtorzenia albo wyp🤬alaj z silowni
generalnie sorry za te bluzgi zj🤬e i niepotrzebne ale naprawde jak czytam takie rzeczy od goscia ktory na lawie pewnie w zyciu wiecej nie wycisnol niz 150 to dla mnie jest poprostu wk🤬iajace