Klitschkowie to nawet gardy nie umieją trzymać, po prostu mają długe łapy. A to byla stara, dobra szkoła boksu.
No akurat Ali też gardy nie trzymał bo miał świetny refleks.
A bracia Kliczkowie nie trzymają, ponieważ nie jest im to potrzebne do skutecznej obrony. Zwłaszcza Witalij ma ciekawy styl z tymi odchyleniami.
Ali: walki-61, zwycięstwa-56, nokauty-37
Witalij: walki-46, zwycięstwa-44, nokauty-40 - nigdy nie był na deskach
Myślę, że za 20-30 lat Kliczko będzie taką samą albo jeszcze większą legendą niż Ali.
Andrzej za czasów swojej swietnosci spokojnie by pojechal kliczków. Szkoda ze Andrzej musial te lata miec razem z tysonem Lewisem itd bo spokojnie by byl mistrzem swiata
Klitschkowie to nawet gardy nie umieją trzymać, po prostu mają długe łapy. A to byla stara, dobra szkoła boksu.
A Ty w ogóle masz jakieś pojęcieo boksie, widziałeś kiedyś jakąś walkę, któregoś z braci Klitschko?
Stara, dobra szkoła boksu? Teraz bokserzy są dużo lepiej wyszkoleni niż kiedyś.
Idź lepiej pograć w coś, a nie komentujesz
Nie wiem czym tu się zachwycać zwykły murzynek który udaje,że umie walczyć.
Przecież to wszystkie walki z nim były ustawione a wy dajecie się nabrać...
Nie wiem czym tu się zachwycać zwykły murzynek który udaje,że umie walczyć.
Przecież to wszystkie walki z nim były ustawione a wy dajecie się nabrać...
Porządek to sobie zrób pod Czaszką maaciekk.
Znalazłeś filmik w necie i się zajarałeś Muhammadem, a jutro co będzie? Jednorożce, Najman?
Szklaną kulę masz, czy taki ekspert od boksu jesteś, że przewidujesz wynik walki, która nigdy się nie odbędzie?
"W dzisiejszej wadze ciężkiej szybko by zrobił porządek z braćmi Klitschko"... To są chyba jakieś żarty... Równie dobrze mogę napisać, że czołg "Rudy" pokonałby dzisiejsze czołgi... Zamiast jarać się poziomem bokserskim Klitschków to się po nich jedzie ! Kogo to obchodzi czy by dał rade czy też nie ! Bracia Klitscho są zajebiści !!!!!!!!!! Pozdro
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie