Wszyscy ludzie obecnie związani z kręgami politycznymi po prostu powinni dostać dożywotniego bana na jakiekolwiek funkcje... Jednym z warunków zostania posłem/ministrem/sędzią/radnym/itp powinno być urodzenie się po 91 roku, w rodzinie niezwiązanej z żadną partią, gazetą innym gównem. Drugim zaś podpisanie zgody na publiczne odrąbanie łba jeżeli weźmie się chociażby 1 gr. łapówy czy załatwi się garść państwowych cukierków rodzinie/kolegom lub nie wypełni się swoich zobowiązań i obietnic. Bez tego po starej hołocie przyjdzie nowa wychowana przez nią i takie obrazki będziemy oglądali do usranej śmierci.
@AleDlaczego - logika lewackich złamasów. Pójdę bronić sądów, ale brat stalinowski morderca sądowy to zupełnie inna bajka i nie mieszajmy go w to... Facepalm.
Powtorzę - dlaczego Michnik ma nie przepraszać za brata-mordecę z którym wspólnie jadł obiady (jeszcze wtedy kiedy brat mordował w sądzie ludzi) jeśli wg Michnika ja powinienem przepraszać za jakiś nieznanych mi i niespokrewnionych za mną ćwoków z Jedwabnego, którzy 70 lat temu zabili grupę Ż__ów?
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie