Goście jadą z nimi jak chcą, niszczą im sprzęt, a Ci nawet nie potrafią się bronić.
Piękne pokolenie rośnie - pokolenie XD.

podpis użytkownika
Jak stawiasz spację przed interpunkcją, to wiedz żeś kretynem!K🤬a, tyle lat jeżdżę i nigdy takiej akcji nie miałem, a szkoda...
Ja zawsze mam przy sobie długie trytytki, złapał bym takiego dziadka jednego z drugi mi przyczepił do drzewa na pare godzin...
Spoko że chłopaki się nie bili, bo to nigdy nie prowadzi do pozytywnego zakończenia, ale fakt na tych motocyklach tylko sobie waginy obijają.
Hahahah jakie łajzy j🤬e i oczywiście mówie tu o wieśkach wielkich właścicielach tereru hahaha xD j🤬e wsiuny niech sobie ogrodzą swoją własność to będzie jasne że teren prywatny i nikt mu jego zj🤬ych sadzonek nie ruszy k🤬a ale też bym unikał wsiunów ale nie ze względu na to że bym się ich bał tylko z tego powodu że bałbym się że coś zrobie takiemu naj🤬emu wieśkowi i potem problemy ehh
Niech się motoc🤬y cieszą że to nie juesej bo by już leżeli w tym dole odj🤬i za wtargnięcie na teren prywatny. Osobiście lubię motocykle ale nie z🤬bów na nich.