No tak ....
Brak do艣wiadczenia i jaj. Nie wiem czego bardziej.?
Dla bezpiecze艅stwa swojego i innych zamiast wydawa膰 kas臋 na gad偶eciki ,trzeba si臋 by艂o zapisa膰 na doskonalenie techniki jazdy.
W bezpiecznym miejscu dowiedzia艂by艣 si臋 i po膰wiczy艂 jak wybrn膮膰 z takiej sytuacji i pozosta膰 w siodle i na drodze.
Nast臋pnym razem gdy profil zakr臋tu b臋dzie inny ni偶 podpowiedzia艂a Twoja wyobra藕nia ,a dodatkowo nie b臋dzie 艂膮ki tylko mur ,twoja misternie dopisana retoryka nabierze innego wyrazu.
Tak偶e sprzedaj te zabawki na targu i albo id藕 na kurs ,albo dokup kamerek i 艣migaj 艣mia艂o
Taki zakr臋t swoim civiciem bym wzi膮艂 przy 110 a ty si臋 przy 85 wyj馃がe艣 :/
Zawiod艂e艣 nas
KOCHANI SADOLE
TU KAPITAN ORGAZMO
wiadomo艣膰 dla tych co maj膮 bul d贸py co do braku moich umiej臋tno艣ci
Zagapi艂em si臋 na rozjechany znak (wida膰 go na nagraniu i pewnie nikt albo prawie nikt go nie zauwa偶y艂) i wbi艂em si臋 w zakr臋t z pr臋dko艣ci膮 o jakie艣 40 km/h zbyt du偶膮. Prawdopodobnie na motocyklu sportowym da艂 bym rady ale na tym chi艅skim Junaku zrobi艂em ju偶 prawie 30k kilometr贸w i wiem jak bardzo mog臋 zej艣膰 na zakr臋cie 偶eby nie zary膰 podnu偶kami. NIE BY艁O SENSU PR脫BOWA膯 ZROBIC TEGO ZAKR臉TU PRZY TAK DU呕EJ PR臉DKO艢CI postawi艂em na redukcj臋 pr臋dko艣ci i minimalizacj臋 koszt贸w.
Nie do ko艅ca tak to wygl膮da艂o, znam ograniczenia swojego motocykla (poznanie ich bola艂o bardziej ni偶 to co na filmie) i jak si臋 zagapi艂em (bo t臋 drog臋 te偶 dobrze znam) to ju偶 by艂o za p贸藕no 偶eby pr贸bowa膰 zrobi膰 ten zakr臋t i lepiej wyhamowa膰 i wbi膰 si臋 w traw臋 ni偶 nie hamowa膰 i zawali膰 podn贸偶kiem i lecie膰 w spos贸b nie kontrolowany w krzaki albo nawet drzewo kt贸re tam ro艣nie
Taka ale ty masz cztery ko艂a a ja tylko dwa
Jak jestem naj馃がy to po czworakach te偶 stabilniej mi si臋 idzie
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸wPatrzysz si臋 za rozjechanym znakiem maj膮c prawie 90 ma liczniku i nagle jest przed tob膮 zakr臋t na kt贸rym powiniene艣 mie膰 jakie艣 50 na liczniku - staraj si臋 nie trafi膰 w drzewo i mo偶liwie jak najbardziej wytr膮ci膰 pr臋dko艣膰 przed wypadni臋ciem z drogi
Jak wypadniesz z drogi i widzisz przed sob膮 r贸w - po艂贸偶 motocykl bo na mokrej trawie i tak nie wyhamujesz ani nie skr臋cisz