z 299km/h hamował 500m (wystarczy policzyć słupki).
Dla tych, ktorzy wierza w historie o rozpadajacych sie organach przy 90km/h
scigacz.pl/Wypadek,przy,250,km,h,motocyklista,przezyl,14429.html
scigacz.pl/Wypadek,przy,250,km,h,motocyklista,przezyl,14429.html
!velture nie p🤬l bo jest kilka przepisów które zabronią Ci zajeżdzania drogi. A przez neta mozesz byc taki chojrak, straszysz kosą jak p🤬lony gimbus.
http://www.scigacz.pl/Wypadek,przy,250,km,h,motocyklista,przezyl,14429.html
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Od dziś dzięki temu filmowi będe umyslnie zajeżdzać droge jak zobacze motocykliste w lusterku ,który zap🤬la >200km/h. On zginie ale jego OC mi pokryje szkody a ja będe miał frajde oglądając jak zdycha taki frajer.
ty k🤬a mądralo zajedź droge jadącemu ponad 200km/h to wbije ci sie tak w dupe twojego obsranego autka że ty też zginiesz. I życze wszystkim tak którzy zajeżdżają drogę i nie tylko dla motocyklistów ale i osobówek
CO z tego skoro i tak nigdy nie będzie w 100% sprawny a do tego spędzi długie miesiące w szpitalu a poźniej rehabilitacji.
Od dziś dzięki temu filmowi będe umyslnie zajeżdzać droge jak zobacze motocykliste w lusterku ,który zap🤬la >200km/h. On zginie ale jego OC mi pokryje szkody a ja będe miał frajde oglądając jak zdycha taki frajer.
Każdemu j🤬emu będe zajeżdzać. W korku albo w normalnym ruchu. Mam cały pas do swoje dyspozycji.
Jak sie ,któryś będzie czuł mocny niech wyjdzie do mnie. Kask go przed kosą w płuco nie ochroni. Ja będe sobie poprostu jechał przepisowo i zmieniał pasy z przepisową prędkością. Chyj mnie jebie czy mi rozwali bagaznik czy nie. Jak zobacze takiego c🤬ja w korku będe robił co moge w ramach swojego pasa ruchu aby nie przejechał.
Zapraszam każdego kozaka na motocyklu aby mi uj🤬 lusterko. Uznam to za atak i będe musiał się w świetle prawa bronić. OIOM pozdrawia.
Wiesz co nie wiem czy sie uda namowic tate zeby tak robil jak z nim jedziesz ...bo pomysl nie glupi siedząc z tylu bedziesz mial doskonala widocznosc na to co za toba...a cos o lusterkach pisales ,to ile dales za lusterka do roweru?