żyłka...uważaj na żyłkę@up moni3219
Właśnie nie! Niech się sk🤬ysynom takie dzieci rodzą, albo nie dzieci w to nie mieszajmy. Niech k🤬y podostają raka i zdechną w męczarniach, ciekawe jak wtedy by się śmiali. K🤬a, tragedia rodzinna, taki pech a wy się nabijać potraficie bo was to nie dotyczy przygłupy j🤬e, aż mi brak słów. Pewnie ta wycieczka autobusem z piłkarzami lub kibicami to jedna z lepszych rzeczy jaka ich w życiu spotkała a wy się śmiejecie bo typ ma pecha lub zdania nie jest w stanie poskładać?
up@ androgenius
Dla ciebie mam szczególne życzenia, żebyś k🤬a miał wypadek i do końca życia sparaliżowany srał pod siebie. Lub żebyś zrobił sobie zdrowe dzieci i żeby cie zaj🤬y za bycie takim sk🤬ielem. Szkoda tylko że trudno zapłodnić własną rękę...
PS Byś utopił własne dziecko w studni? Jestem pewny żebyś tego nie zrobił, a jak tak to pokazuje że jesteś 1000 razy większym "z🤬bem" niż te biedne dzieciaki.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.a wy się śmiejecie bo typ ma pecha lub zdania nie jest w stanie poskładać?
a skąd to się na sadisticu tyle moralniaków wzięło, ktoś wrzuci filmik z retardami i k🤬a komentarze "biedne dzieci".