LBZ napisał/a:
Szulcu, No właśnie chciałem zapytać, dlaczego jest to wiezone pionowo. Ma to jakieś zalety czy tylko to wynikło z debilizmu.
Jak, żem sobie j🤬 na magazynie, to one wszystkie tak przychodzą, w zasadzie to c🤬j wie czemu, są specjalne naczepy i wagony pod to z takimi rowkami.
Według mnie to ustawia się je tak, aby łatwiej było rozładować, coby nie było po prostu wp🤬lasz się widłami w środek i do góry gada, a jakby były układane na płasko to jednak trzeba byłoby coś podłożyć aby potem k🤬a mać jakoś to podnieść nie rozp🤬alając naczepy.
Jeden taki zwój blachy waży od 3 do 15 ton. Te akurat które ja miałem przyjemność robić były wszystkie z Chin. Chińczycy na mocowanie tego gówna w kontenerach wyp🤬alali chyba połowę lasu
Dodam od siebie, że kantówki i deski z mocowania nie mogą zostać ponownie użyte, gdyż mają swoją zj🤬ą pieczątkę. Celnicy przy wysyłce towaru nie podbiją papierów jak przy mocowaniu nie znajdą Polskich pieczątek, od taka ciekawostka marnotrawienia materiału
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!