Wysłany:
2013-11-05, 17:41
, ID:
2641456
Zgłoś
Kiedyś się koleś ze mną kłócił na jakimś forum jak zobaczyłem ważącą 3GB gierkę na telefon, po czym skomentowałem że to są jaja żeby grać w takie coś. Muszę przyznać że mnie typ mało nie zabił że jak ja mogę tak mówić, że właściwie konsola czy komp przy tym to szajs, że jak jedzie tramwajem 3.5 min to napieprza a gdzie ja z kompem i w ogóle wypas petardyczna mobilna konsola do gier, dodał że podłącza głośniki pada czasem nawet mysz czy klawiaturę. Wagon w tramwaju ma chyba dla siebie. Reasumując są pewne sprawy których się nie da przeskoczyć, jak sterowanie dobry dźwięk itp, i na dziś dzień najlepszy do grania jest PC. Oferuje największą swobodę. Dodam że miałem ps3 z wszystkimi move bajerami i bez znaczenia czy to był pad czy move w killzone3 grać się nie dało, żałosna męczarnia, beznadziejne wrażenia z gry, lipne kolory można by dzień wymieniać. Na pc można właśnie jakiś poziom osiągnąć na xklocu czy ps się nie da, jeśli nie grałeś 30 lat to się nie nauczysz, albo nie będzie ci się chciało tracić bezsensownie czasu.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever