podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Koncentracyjne tak, zagłady już nie. Dlatego napisałam "większość". Prawie nigdy nie jest tak że wszystkie elementy jakiegoś wynalazku pochodzą od jednego autora, prawie zawsze masz długą listę myślicieli z których każdy wymyśla nową cegiełkę.
Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
On zgodził się nie tylko na podrzucanie nam migrantów przez Niemców.
Ci migranci są również w Niemczech odsiewani pod kątem przydatności zawodowej, czyli jeżeli analfabeta, to posłać do Polski.
Jeżeli ma rejestr policyjny, to go też posłać do Polski, bo po co zagrożenie w Niemczech.
Już 3 czy 4 lata temu prowadziło się takie rozmowy w towarzystwie. I mówili to nie jakieś robole, którzy nie mają żadnego wpływu,
tylko doktoranci i ludzie przemysłu i klasy średniej. Już wtedy było mówione o problemach z siłą roboczą i jej rozwiązaniu.
Na moje pytanie o te właśnie grupy analfabetów, ludzi bez zawodu albo kryminalnych zaraz bylem pouczany o solidarnym podziale migrantów na kraje EU. Przyjecie Ukraińców w Polsce w 2022 zostało przez Niemców nie zauważone, albo twierdzono, że Ukraińcy do tej grupy migrantów i uciekinierów przed wojną się nie zaliczają i to jest polski problem, czyli cynizm do 10 potęgi.
Dzisiaj Donald Tusk z zapałem realizuje plany o których ja moglem tu w Niemczech z Niemcami rozmawiać już trzy lata temu.
Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Miałem z typem już spięcie, bo to jest kompletnie zindoktrynowany lewak. Jest ich tutaj większa ilość.
Potem nastąpił skoordynowany atak na mnie połowy sadolowego lewactwa.
Ten egzemplarz jest kompletnie pozbawiony funkcjonującego mózgu i nie ma co się dziwić, jeżeli guru ich sekty poodwracał wszystkie udokumentowane fakty i zastąpił wysrywami swojej fantazji. Do tego jeszcze im wmówił, że głoszenie jego ideologii jest dowodem na bycie inteligentnym i światłym człowiekiem.
PiS wpuścił gruzinów i hindusów, KO wpuszcza islamistów z krajów arabskich najgorszego sortu po tym jak inni lepszych powybierają.... już wole te pół miliona tych co krowy czczą i których niemcy nam nie podrzucili niż tych co czczą allaha i r🤬aja kozy, mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej w Warszawie i innych miastach lewej strony życze Wam tego z całego serca
Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?