Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?
Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
Miałem z typem już spięcie, bo to jest kompletnie zindoktrynowany lewak. Jest ich tutaj większa ilość.
Potem nastąpił skoordynowany atak na mnie połowy sadolowego lewactwa.
Ten egzemplarz jest kompletnie pozbawiony funkcjonującego mózgu i nie ma co się dziwić, jeżeli guru ich sekty poodwracał wszystkie udokumentowane fakty i zastąpił wysrywami swojej fantazji. Do tego jeszcze im wmówił, że głoszenie jego ideologii jest dowodem na bycie inteligentnym i światłym człowiekiem.
PiS wpuścił gruzinów i hindusów, KO wpuszcza islamistów z krajów arabskich najgorszego sortu po tym jak inni lepszych powybierają.... już wole te pół miliona tych co krowy czczą i których niemcy nam nie podrzucili niż tych co czczą allaha i r🤬aja kozy, mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej w Warszawie i innych miastach lewej strony życze Wam tego z całego serca
Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?