(Głosów ważnych: 14 946 689; Głosów nieważnych: 99 661. Prawie 100 000 ludzi w Polsce to tacy kretyni, że nawet nie potrafią poprawnie zaglosować)![]()
Bylem na wszystkich wyborach od ukonczenia pelnoletnosci. Chodze, oddaje karte z zakreslonymi wszystkimi kratkami (bo puste mozna uzupelnic) z dopiskiem ze zaden z kandydatow nie jest godny zaufania, jak i system wyborczy. Zdaje sobie sprawe, ze nic nie zmienie. Ale wyobrazcie sobie, ze ida wszyscy na wybory, i 40% to glosy niewazne. I juz ktos, kto rzeczywiscie moze tu cos zmienic (bo ja sie za taka osobe nie uwazam) widzi ze jest wiele osob ktore zaglosowaloby na jakas partie, tylko jest jeden wielki c🤬j.
No i dodam tylko: jednomandatowe okregi wyborcze.
Przeczytaj sobie moj poprzedni post. Jestem ,,takim kretynem" ze mam swoje wlasne sposoby okazywania zadowolenia z mozliwosci wyboru sposrod smieci.
Bylem na wszystkich wyborach od ukonczenia pelnoletnosci. Chodze, oddaje karte z zakreslonymi wszystkimi kratkami (bo puste mozna uzupelnic) z dopiskiem ze zaden z kandydatow nie jest godny zaufania, jak i system wyborczy.
Zdaje sobie sprawe, ze nic nie zmienie. Ale wyobrazcie sobie, ze ida wszyscy na wybory, i 40% to glosy niewazne. I juz ktos, kto rzeczywiscie moze tu cos zmienic (bo ja sie za taka osobe nie uwazam) widzi ze jest wiele osob ktore zaglosowaloby na jakas partie, tylko jest jeden wielki c🤬j.