Wysłany:
2012-03-31, 23:15
, ID:
1061903
Co za ku**a debilizm.
Przecież tego typu programy jak dlaczego ja itd itd są robione właśnie po to, żeby nastolatki i studenci się z nich śmiali, to jest teoretycznie na poważnie ale takie głupie, że zajebiście alternatywni gimnazjaliści się z nich śmieją. Tego się powinno nie oglądac, udawac że tego nie ma i nie rozmawiac o tym. To jest żałosne po to, żeby właśnie ludzie się tym jarali. I patrzcie, zrobili takie gówno jakiego na prawdę jeszcze chyba nikt nie zrobił i puścili w telewizji, a nastolatki i nawet starsza młodzież oblała tym wszystkie portale, wszyscy teoretycznie się z tego śmieją, ale promują to i się tym jarają. Jakby to olali to by te programy przestano puzsczac, bo by po prostu tego nikt nie chciał oglądac.
To jest pieprzony sadistic, a nie kwejk ani śmiesznekotki.pl czy inne gówno. Wyp🤬alac z tym mięsnym jeżem, to nie jest śmieszne.
A szczególnie wyp🤬alac z sadistica, userom sadistica którzy dają za to piwa powinno się dawac różowy nick i rangę "Pedał", zresztą tak jak i tym wszystkim co tu przyleźli z kwejka i szerzą modę na śmieszne kotki i jakieś gówna które nie dośc że nie są śmieszne i śmierdzą gimbusiarnią, to jeszcze często mają u dołu kurna logo kwejka.
K🤬a mac. Możecie dac mi warna, mam to w c🤬ju.