Kłócą się 3 koleżanki która ma mocniejszy c**o-ścisk:
- Ja mam najmocniejszy c**o-ścisk - mówi ruda
- Udowodnij bo nie wierzymy - odpowiadają koleżanki
Bez namysłu ruda sięga po butelkę FRUGO wkłada sobie w cipę, spina się i butelka pęka
- Eee to nic ja mam najmocniejszy c**o-ścisk - mówi zbulwersowana brunetka po czym wkłada sobie cegle i spina się i spina aż cegła rozleciała się.
- Eee to nic ja mam najmocniejszy c**o-ścisk - mówi blondynka. Podniosła kieckę i kuca, zrobiła znów kilka kroków i znów kuca i tak kilka razy aż nagle oburzone koleżanki pytają:
- Co Ty k***a robisz?
- Wyrywam gwoździe z podłogi
To się chyba nazywa mięśnie Kegla.
Ściśnie was taka i nie wypuści ;D tylko nie wiem czy to źle.
Źle i to bardzo
Jest obiegowa opinia że szczególnie kobiety powinny ćwiczyć te mięśnie (faceni też- bo umożliwia to lepszą kontrole nad wytryskiem) ale skutkiem ubocznym takich ćwiczeń jest nietrzymanie moczu w późniejszym czasie
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie