"8-krotny mistrz olimpijski"? 8 razy zdobywał medal na jednej olimpiadzie w Pekinie, dodaj do tego złota z Londynu i Aten, koleś mógłby się czuć urażony. Pomimo tego, jest najwybitniejszym sportowcem wszechczasów a w Polsce bardziej znany od niego jest przeciętniak 10 drużyny polskiej ekstraklasy mężczyzn... Smutne.
Widzę do Ciebie nadal nie dociera ;] Tu nie chodzi o to że jak nie znasz tego czy tamtego to jesteś idiotą. Chodzi o to że palnąłeś głupotę z niewiedzy... Bo zanim wyjechałeś z debilnym tekstem mogłeś zaciągnąć informacji kim jest osoba na temat której się wypowiadasz a tak wyszedłeś na idiotę myśląc, że Phelps jest golfistą.
Jakby ktoś napisał artykuł "znany chyba wszystkim skoczek Adam Małysz w rajdowym Porshe" to byś skomentował "Chyba nie wszystkim bo nie każdy interesuje się rajdami". Czaisz już ?
Jak coś chcemy skomentować to dobrze żeby wypowiedź poprzeć jakąś wiedzą a nie bezmyślnie walić posty na temat na który się nie znamy...
Sam tytuł daje przecież do myślenia, że to nie jest to czym ten gość się na co dzień zajmuje...
Najbardziej utytułowany olimpijczyk, w czołówce najlepszych sportowców świata. Dziwi mnie, że są ludzie, którzy nawet nie kojarzą jego nazwiska... Zero jakiejkolwiek wiedzy o tym, co się dzieje. On jest legendą! No jak... Brak słów.
Przeczytaj sobie hasło sadistica- "Codzienna dawka czarnego humoru", a nie - "Codzienna dawka prawdy historycznej", w skrócie - c🤬j mnie to obchodzi czy to prawda
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Przeczytaj sobie hasło sadistica- "Codzienna dawka czarnego humoru", a nie - "Codzienna dawka prawdy historycznej", w skrócie - c🤬j mnie to obchodzi czy to prawda
Widze, że Ciebie strasznie interesuje wyciągnięcie takiej informacji ze mnie, szukasz kolegów, którzy dzielili by z Tobą zainteresowania czy co? to przykro mi, źle trafiłeś, ale powodzenia w dalszych poszukiwaniach.