Filozofia to ogólnie p🤬lety. Ktoś, kto miał czas na sranie w krzakach cały dzień i wymyślanie głupot, nie był typem pracusia, nie oszukujmy się. Zresztą to doprowadziło to wyniszczenia mocarstw, takich jak chociażby starożytna Gracja, gdzie ''filozofowie'' zaczęli srać we własne gniazdo, tworząc ruchy antyspołeczne i antymilitarne. Taka wczesna wersja lewackich hipisów, naj🤬ych i zarzyganych.
Policyjne ścierwa. Takie same k🤬y jak u nas pisowska ubecja, która potrafi tylko gonić staruszki po zamkniętych parkach i robić za obstawy sanepidu robiące naloty na właścicieli restauracji, a jak przyjdzie do wykazania się minimum inteligencji to wypuszczają z rąk sk🤬iela który zabił trzyosobową rodzinę zap🤬lajac 300 km/h po autostradzie i jeszcze tuszują sprawę. Policja napawa mnie nieograniczoną wręcz pogardą i obrzydzeniem.
Ale tu z🤬by przesiadują, ja p🤬lę. Wystarczy wrzucić jakiś filmik z dupy, w opisie dać coś o lewakach i prawicowi debile dostają wścieklizny. Jeszcze tylko brakuje klasycznego "wkrótce u nas".
Ale tu z🤬by przesiadują, ja pie**olę. Wystarczy wrzucić jakiś filmik z dupy, w opisie dać coś o lewakach i prawicowi debile dostają wścieklizny. Jeszcze tylko brakuje klasycznego "wkrótce u nas".
Zdziwiony? Przecież tutaj to standard. Wspomnij cokolwiek o czymkolwiek lewym (nawet jeśli chodzi o kierunek na drodze), a połowa użytkowników dostaje orgazmu na myśl, że może zacząć się "wywyższać" swoim sprawicowiczkowieniem.
podpis użytkownika
Ola gringoFilozofia to ogólnie p🤬lety. Ktoś, kto miał czas na sranie w krzakach cały dzień i wymyślanie głupot, nie był typem pracusia, nie oszukujmy się. Zresztą to doprowadziło to wyniszczenia mocarstw, takich jak chociażby starożytna Gracja, gdzie ''filozofowie'' zaczęli srać we własne gniazdo, tworząc ruchy antyspołeczne i antymilitarne. Taka wczesna wersja lewackich hipisów, naj🤬ych i zarzyganych.