fajny filmik ALE znowu k🤬a piski poj🤬ej c🤬y .... wydarł bym się na nią lub wj🤬 do wody...
wk🤬iaja mnie c🤬y j🤬e, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k🤬a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp🤬oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c🤬a c🤬j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... K🤬a ale mam ciśnienie wyj🤬 bym jej ale nie w tym kraju
fajny filmik ALE znowu k🤬a piski poj🤬ej c🤬y .... wydarł bym się na nią lub wj🤬 do wody...
wk🤬iaja mnie c🤬y j🤬e, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k🤬a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp🤬oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c🤬a c🤬j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... K🤬a ale mam ciśnienie wyj🤬 bym jej ale nie w tym kraju
O co ty żeś się przyj🤬 do biednej kobieciny ?
wk🤬iaja mnie c🤬y j🤬e, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k🤬a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp🤬oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymniezwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c🤬a c🤬j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... K🤬a ale mam ciśnienie wyj🤬 bym jej ale nie w tym kraju
podpis użytkownika
==============================================na tym k🤬a caly myk polega :
stara k🤬a, sie nie umyje bo ja przewieje... podlubie w nosie, wygrzebie gruzy z dupska, wygrzebie koze z nosa i pojdzie po buleczki. Wymaca, wytze smarki w chlebek ale ONA JEST ok, bo "dba o innych" "nie jest samolubna" itd itp nawet jesli bedzie kaszlec jak j🤬y gruzlik - ma maseczke, tzn jest zajebista osoba.
Kompletnie zdrowy (na ciele i umysle) osobnik przyjdzie do sklepu bez maski i nagle jebu du! AAA wszyscy zginiemy, wp🤬laj, zginiemy! Dzwoncie na milicje... Rozumiem stare baby pop🤬lene przez TVPis ale, ze tylu z🤬bow na sadolu kibicujacych maseczkom to az sie w glowie nie miesci. K🤬a rok czasu a debile jeszcze wierza w maseczki, lockdowny i covidy bezobjawowe...