Pomijając wątpliwą śmieszność tego filmiku to ja zdecydowanie jestem fanem cichego wydechu podczas normalnego użytkowania. Jak stoi i jedzie spokojnie to cicho a dopiero jak się da w p🤬dę aby było słychać.
Nawet sobie nie wyobrażam codziennej jazdy z taką rynną a niektórzy to zrobią wszystko aby było jak najgłośniej jak najczęściej się da i żeby karynka na polu usłyszała kiedy seba wraca na włości.
Najgorszy tuning widziałem w Japonii, jakieś rury jak u Trucka Coronado i spoiler z przodu z jakąś kosmiczną płętwą!! Najlepsze, że gość, który tym jechał był dumny z tego samochodu
Najgorszy tuning widziałem w Japonii, jakieś rury jak u Trucka Coronado i spoiler z przodu z jakąś kosmiczną płętwą!! Najlepsze, że gość, który tym jechał był dumny z tego samochodu
Jedni są dumni ze swojego spojlera na samochodzie, a inni są dumni z porażki w powstaniu. Różni ludzie, rózne powody do dumy...
Silnik generalnie jest zajebisty jeśli chodzi o prostotę jego budowy, kompaktowe rozmiary i dużą moc.
Z drugiej strony na pewno nie będzie palił mało jak Pastuch w gnoju, no i silnik przy dobrym traktowaniu 100 max 150k wytrzymuje i remont
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie